Vad är Mimmis butik?


Mimmis butik är en webshop, pop up butik och fysisk säsongsbutik (vår-höst) som finns i Österbotten, Finland. Vi säljer bekväma kläder i sköna material såsom t.ex bambu, linne, bomull, viskos och silke.

De flesta av våra kläder är tillverkade i EU, främst Italien. Då du beställer från oss kan du välja postpaket eller avgiftsfritt och enligt överenskommelse hämta din vara från Iskmo, Korsholm eller från eventuell pågående PopUp butik. Från vår-höst har vi även en fysisk liten mobil butik på gården där du kan komma och titta och prova kläderna. I den fysiska butiken är utbudet större än i webshopen. Adressen är Iskmovägen 126.


Öppettider för augusti är onsdagar 16-19, fredagar 15.30-18.30 och söndagar 12-15. Om inte någon av öppettiderna passar så kontakta på info@mimmisbutik.fi, WhatsApp eller telefon +358503319160 eller via vår facebooksida så kan vi hitta en tid enligt överenskommelse. Som betalningsmedel fungerar kort eller kontanter.


Vårt lager är litet och det finns inte många exemplar av varje och vi lyssnar också på kundernas önskemål när det gäller utbudet i shopen. Välkommen att mejla oss om det är något speciellt du saknar i Mimmis butik!


Asiakaspalvelu myös suomeksi! :)